Litoralul românesc – top 5 plaje de lux care merită atenția în 2021!

O vacanţă la mare este cea mai bună alegere după un an în care ai stat cel mai mult timp în casă.

Există numeroase oferte de cazare pe litoral, iar pentru 2021 cele mai căutate sunt cele de lux. Îţi prezentăm aici cat si pe portalul de rezervari online pe Litoralul Romanesc – Cazarepelitoral.ro – 5 plaje de lux pe care cu siguranţă ar trebui să le încerci în vara aceasta.

Cazare pe litoral – Plaja din Olimp 

Plaja din Olimp este ideală pentru un sejur la mare. Este situată în continuarea staţiunii Neptum şi este considerată în prezent o staţiune de lux în România. Aici poţi găsi cele mai bune hoteluri All inclusive, dar şi numeroase oferte de la pensiuni. Chiar dacă în prezent, această plajă nu mai este la fel de strălucitoare ca altă dată, rămâne una dintre cele mai aglomerate din România, datorită nisipului superb. Faleza înaltă este cea care oferă o privelişte splendidă a Mării Negre, iar plaja are zone largi care alternează cu zone înguste, pe care te poţi relaxa în intimitate.

Plaja Sulina

Şi plaja Sulina este una dintre plajele pe care poţi găsi oferte speciale pe litoral. Sulina este cel mai mic oraş din România şi oferă o plajă lată cu nisip fin, dar şi un echilibru perfect între zonele amenajate şi cele sălbatice. Această plajă este considerată una de lux prin simplul fapt că este foarte intimă.

Plaja Neptun

Plaja Neptun se numără printre cele mai aglomerate existente pe litoralul românesc. Această plajă este extinsă şi este amenajată, oferind numeroase opţiuni pentru cei care ajung aici. La Steaguri este cea mai celebră porţiune de plajă şi este considerată de un număr mare de turişti romani şi străini cea mai bună plajă din România.

Plaja Corbu

Aceasta plajă a devenit cunoscută după ce a fost nominalizată drept una dintre cele mai frumoase plaje din lume datorită aerului sălbatic pe care îl are. Plaja Corbu este situată aproape de rezervaţia naturală a Deltei şi oferă atât zone amenajate cât şi zone neamenajate, care abia aşteaptă să fie explorate.

Plajele din Mamaia

Pentru că nu toţi turiştii doresc linişte, îţi prezentăm şi o plajă ceva mai agitată, aşa cum este cea din Mamaia. Staţiunea Mamaia este cu siguranţă cel mai bun loc pe care îl poţi alege atunci când vrei să te distrezi, să ieşi noaptea la petreceri şi să trăieşti intens fiecare clipă a concediului. În Mamaia nu ai cum să te plictiseşti pentru că vei găsi ceva de făcut la tot pasul, astfel încât să fii mereu implicat, în mijlocul acţiunii.

Stiri recente

Ce buget are Ministerul Sportului pentru 2023! Anunțul lui Eduard Novak

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunţat că bugetul iniţial al ministerului pe care îl conduce va fi în 2023...