Liga I: Dinamo – FC Arges 2-1

Dinamo Bucureşti şi-a menţinut avansul considerabil avut faţă de urmăritoarele din Liga I după o victorie cu noroc, 2-1 cu FC Argeş, succes adus de un gol de aur marcat în minutul 93 de Claudiu Niculescu.

Simţind din urmă pericolul care poate deveni CFR Cluj şi având la dispoziţie o formulă improvizată, Dinamo s-a chinuit cu FC Argeş şi a părut că oaspeţii fac legea pe teren în special în repriza a doua.

Dănciulescu a deschis scorul pentru gazde în minutul 22, după o minge respinsă în faţă de Hotoboc, însă din acel moment Argeşul a părut să aibe mai mult posesia şi mod evident a avut şi mai multe şanse de gol dar naivitatea atacanţilor lui Dorinel Munteanu a costat enorm.

Deşi oaspeţii au egalat în partea a doua prin Ciprian Tănasă, şut puternic după o pasă trimisă greşit în spate de Dănciulescu, în minutul 93, ultimul al prelungirilor, o degajare lungă a lui Lobonţ a fost prelungită excelent de Liviu Ganea pentru Claudiu Niculescu care, rămas singur cu Hotoboc, a reluat puternic pentru o victorie norocoasă a liderei Ligii I.

La finalul meciului, Mircea Rednic a considerat că lupta cu FC Argeş a fost cea mai dificilă dusă de Dinamo pe teren propriu în acest sezon în timp ce Dorinel Munteanu s-a declarat dezamăgit de ghinionul avut de echipa sa care a dominat jocul.

Dinamo – FC Argeş 2-1 (1-0).

Au marcat: Dănciulescu (22), Cl. Niculescu (93)/ Cip. Tănasă (63). Cartonaşe galbene : Muşat (88)/ Ad. Iordache (85), Prepeliţă (88). Cartonaşe roşii:

Dinamo: Lobonţ – Homei, Moţi, R. Ştefan, Bălace (Muşat 80) – Ze Kalanga (L. Ganea 80), Mărgăritescu, Ad. Cristea, Căt. Munteanu – Dănciulescu, Cl. Niculescu. Antrenor: Mircea Rednic.
Argeş: Hotoboc – M. Stan, Chiţa, Miloşevic, Poenaru – Cr. Tănase (Prepeliţă 67), I. Badea (Schumacher 59), Tameş, Ad. Ionescu (Ad. Iordache I 82) – Cip. Tănasă, Năstăsie. Antrenor: Dorinel Munteanu.

În celelalte partide disputate duminică, Politehnica Iaşi a învins cu 2-0 pe FC Vaslui, goluri marcate de Ionuţ Bâlbă şi Bogdan Onuţ, iar Ceahlăul Piatra Neamţ a învins cu 1-0 pe Jiul Petroşani, gol marcat de veteranul Adrian Iencsi.