Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Legendele lui Dinamo au votat noua siglă a echipei roș-albe! Foto

Foşti mari fotbaliști şi antrenori ai lui Dinamo, printre care unii ca Mircea Lucescu, Ionuţ Lupescu, Dorin Mateuţ, Ionel Dănciulescu sau Marius Niculae, au votat în cadrul procesului de rebranding al clubului alb-roșu.

Dinamo e obligată să-și schimbe sigla după ce deținătorul de drept, asociația lui Nicolae Badea, fostul președinte al trupei din „Ștefan cel Mare” a notificat clubul în acest sens.

„Voturile legendelor. Numele Dinamo este scris de o parte dintre ei. Jucători sau antrenori (30 în ordine alfabetică), legendele clubului nostru au câştigat campionate şi cupe pentru Dinamo şi au votat cele cinci dintre cele mai frumoase propuneri venite din partea suporterilor din ţară şi din străinătate”, informează clubul Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

În clasament, după votul legendelor, pe primul loc este logo-ul cu numărul 5, unul pe care se află inscripţionat numele Dinamo Bucureşti şi un „D” stilizat.

Votul legendelor:

„Locul I: 130 puncte (Logo 5) – 5 puncte pentru clasamentul final
Locul II: 115 puncte (Logo 1) – 4 puncte pentru clasamentul final
Locul III: 95 puncte (Logo 2) – 3 puncte pentru clasamentul final
Locul IV: 58 puncte (Logo 4) – 2 puncte pentru clasamentul final
Locul V: 52 puncte (Logo 3) – 1 puncte pentru clasamentul final
Cu 10 puncte, lider în primele două comisii, VOTUL SUPORTERILOR și VOTUL LEGENDELOR, Logo 5 conduce în clasament
Logo 1, Logo 2 și Logo 4 sunt la egalitate de puncte, 6, după două sesiuni de voturi, Logo 3 fiind pe ultimul loc, cu două puncte” arată sursa citată.

sursa foto: www.facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

 

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: