La ce turnee și-a anunțat deja prezența Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz (2 ATP) va participa la turneul ATP 250 de la Buenos Aires, care va avea loc între 13 şi 19 februarie.

Apoi el și-a anunțat prezența la turneele de la Rio de Janeiro, Acapulco, Indian Wells şi Miami, urmând să revină în Europa pentru a continua să joace pe zgură.

Jucătorul spaniol, în vârstă de 19 ani, a cedat primul loc în clasasamentul ATP, pe care l-a ocupat timp de 20 de săptămâni consecutive, lui Novak Djokovic, câştigătorul turneului Australian Open 2023.

Alcaraz îşi va apăra titlul la turneul ATP 500 de la Rio, pe care l-a câştigat anul trecut, în perioada 20-26 februarie.

Între 27 februarie şi 5 martie, el se va afla la turneul ATP 500 de la Acapulco, iar între 8 şi 19 martie va concura la Mastersul 1000 de la Indian Wells. Iar apoi la cel de la Miami, pe care l-a câştigat în 2022, între 22 martie şi 2 aprilie.

Alcaraz a fost nevoit să renunţe la actuala ediţie a Openului Australiei, primul turneu de Grand Slam al anului, din cauza unei accidentări la gamba dreaptă, survenită în timpul unui antrenament.

Ultimul sa partidă a avut loc pe 4 noiembrie, în sferturile de finală la Mastersul 1000 de la Paris-Bercy.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...