Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Monden

Kira Hagi, alături de Michelle Obama într-o producție Netflix

Kira Hagi (25 de ani), fiica fostului mare fotbalist roman Gheorghe Hagi, si-a anuntat prezenta intr-un serial de animatie in care are ocazia sa lucreze cu sotia unui fost presedinte al Statelor Unite.

E vorba despre o productie Netflix adresata in special copiilor, „Gofre si Mochi”, in care Kira dubleaza vocea personajului Gofre. Interesant e faptul ca in serial este implicata si Michelle Obama, sotia fostului presedinte al SUA Baracck Obama, care este si producator executiv al filmului.

Cum a ajuns Kira in acest proiect, a explicat chiar ea. „Eu colaborez cu un studio de dublaj, aici, in Romania. Ei lucreaza cu Netflix direct. Si m-au contactat pe mine, mi-au spus ca m-au vazut in anumite proiecte si daca doresc sa vin sa dau auditie”, a spus Kira, la Antena 3.

„Nu stiam proiectul, dar fiind un job am zis: ‘Prima! Ma gasiti acolo la prima ora.’ Si am ajuns acolo, am dat auditia si a fost foarte bine. Dublez vocea personajului Gofre, din serialul Gofre si Mochi, produs de Michele Obama. Pentru copii. Este istoria gastronomiei”, a mai povestit fiica lui Hagi.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: