Kait a semnat prelungirea contractului cu Rapid

Mijlocaşul estonian Mattias Kait şi-a prelungit contractul cu echipa Rapid Bucureşti, a anunţat clubul giuleştean pe pagina oficială de Facebook.

„Mijlocaşul Rapidului Mattias Kait şi-a prelungit contractul cu gruparea noastră până în vara lui 2026. În vârstă de 25 de ani, estonianul a jucat 59 de meciuri la Rapid, reuşind patru goluri şi şase pase decisive în tricoul alb-vişiniu”, scrie în comunicatul clubului Rapid.

„Sunt foarte fericit că am semnat prelungirea contractului cu Rapid. Se vede că cei din club au încredere în mine şi nu vreau să îi dezamăgesc.

Avem obiective mareţe la Rapid şi vreau să le îndeplinim împreună. Am simţit căldura fanilor şi înseamnă foarte mult pentru mine”, a declarat Mattias pentru pagina de Facebook.

Mattias Kait (25 de ani) a mai jucat în carieră la Fulham, Ross County (Scoţia), Domzale şi Bodo/Glimt. El are 49 de selecţii şi 8 goluri pentru echipa naţională a Estoniei.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...