Ionut Popa: Nu am negociat cu nimeni de la Poli Timisoara

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat duminică, în cadrul unei emisiuni sportive, că zvonurile potrivit cărora va prelua formaţia Poli Timişoara din vară sunt doar “nişte prostii”.

“Am auzit şi eu că sunt dat ca antrenorul Politehnicii Timişoara din vară. Sunt doar nişte prostii! N-am negociat cu nimeni să preiau Poli Timişoara, decât cu unu, care să vină să-mi zugrăvească în casă! Hai să fim serioşi! Eu le-am spus şi jucătorilor mei înaintea meciului de pe Bega două lucruri: că trebuie să profităm că Timişoara a avut probleme legate de palmares şi să fie convinşi că eu sunt antrenorul lor pentru cel puţin un an şi jumătate”, a declarat Ionuţ Popa.

Popa a mai spus că vrea să vorbească la Poliţia Rutieră să-i ţină permisul suspendat lui Ionuţ Bâlbă pentru cel puţin un an: “Văd că lui Bâlbă îi merge bine de când i-a luat poliţia permisul! A dat două goluri cu Jiul, acum un gol cu Timişoara. Vreau să vorbesc la Poliţia Rutieră să-i ţină permisul suspendat cel puţin un an de zile! Şi stă mai bine în dreapta. Chiar el mi-a spus că parcă ar fi un baron! Eu mă bucur că a demonstrat şi pe teren că este baron!”

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...