A decedat tatal lui Victor Piturca

Tatăl selecţionerului Victor Piţurcă, Petre Piţurcă, a decedat, duminică după-amiază, din cauza unor probleme cardiace, anunţă site-ul oficial al FRF.

“Nu am mai trecut pe acasă în ultimele zile şi m-a surprins această veste. L-am văzut ultima dată pe Petre Piţurcă în urmă cu aproximativ o săptămână şi se simţea destul de bine. Avea, însă, probleme la inimă. I se întâmpla să aibă căderi de tensiune. Avea 77 de ani dacă nu mă înşel”, a declarat, duminică, pentru NewsIn, vărul lui Victor Piţurcă, Eugen Neagoe, antrenor al formaţiei Pandurii Târgu-Jiu.

“Este un moment dificil şi sunt convins că jucătorii vor face tot posibilul pentru a putea să îi ofere lui Victor Piţurcă o victorie în partida cu Olanda”, a declarat, duminică, la TV Sport Special, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

“Vom fi mai ambiţioşi la acest meci. Nu cred că e vreun jucător român care să nu joace pentru nea Piţi în acest meci (n.r. – partida cu Olanda de sâmbătă, din preliminariile pentru Campionatul European din 2008). Îmi este şi greu să comentez veştile acestea”, a spus şi jucătorul lui Şahtior, Răzvan Raţ.

Meciul României cu Olanda se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, ora României, şi va conta pentru Grupa G a preliminariilor EURO 2008. Partida va fi condusă la centru de arbitrul german Markus Merk, asistat de Jan-Hendrik Salver şi Mike Pickel, informeaza realitatea.net.

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...