Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Ionut Popa: „Meritam victoria”

 Antrenorul Politehnicii Iasi, Ionut Popa, a declarat, vineri, la finalul partidei cu FC National, scor 1-1, din etapa a 20- a a Ligii I, ca formatia sa merita sa invinga datorita numarului mai mare de ocazii de gol.

„Meritam victoria datorita ocaziilor clare pe care le-am avut. Oaspetii nostri au marcat un gol stupid. Ambele echipe, cu predilectie gazdele, au fost incomodate vadit de starea terenului. Am fost nevoiti sa jucam cu mingi lungi, la bataie, si la un moment dat am crezut ca numai o greseala poate decide meciul. Am fost nemultumit de Sfirlea si de Bilba. Daca terenul era bun, la mijloc Mijin si Naidin faceau legea”, a spus Ionut Popa.

Tehnicianul lui Poli Iasi a mai spus ca echipa sa a fost privata de o lovitura de pedeapsa: „Consider ca la caderea in careu a lui Bilba se putea acorda penalty”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: