Ionel Pascotă de la UCM Reşiţa, numărul 1 la Hungaroring

În cadrul Campionatului Internaţional de Motociclism Viteză desfăşurat pe circuitul de la Hungaroring, campionul balcanic şi naţional de Motociclism Viteză, Ionel Pascotă înscris la Clubul UCM Reşiţa, a reuşit clasarea pe locul 1 la finele concursului, transmite corespondentul Amos News.

Plecat din pole position în urma timpilor realizaţi în calificări şi având în spate 34 de piloţi europeni consacraţi, Pascotă a condus dezinvolt în toate cele 14 ture dedicate clasei Super Sport 600 cmc cubi, ecartul dintre pilotul UCM-rist şi urmăritorul său clasat al doilea, fiind de 24 de secunde la trecerea liniei de sosire.

Cel mai bun timp pe tură realizat de un pilot în această cursă pe circuitul de la Hungaroring i-a aparţinut aceluiaşi Ionel Pascotă care a reuşit cu motorul său Yamaha R6 un timp de 1 minut 57 secunde 6 zecimi.

Următoarea cursă la care va participa pilotul de la UCM Reşiţa se va desfăşura la Istanbul în perioada 20 – 22 aprilie în competiţia intitulată Cupa Asiei la Motociclism Viteză.