Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

INTERVIU / A plecat din cauza conducerii

Armeanul Artiom Karamian spune ca cei care se ocupa de destinele Rapidului l-au determinat sa plece din Grant. Fotbalistul crede în seriozitatea lui Marian Iancu si nu vrea sa mai auda de George Copos

Reporter: Salut Artiom, cum te simti la Timisoara?

Artiom Karamian: M-am obisnuit deja. Am luat-o încet, încet, iar acum mi-e bine. Ma înteleg cu toti coechipierii. Pot spune ca m-am integrat fara probleme. Avem jucatori foarte buni, un lot valoros, dar vom vedea în meciurile oficiale cum stam.

Reporter: Pe ce post vei juca, fundas sau mijlocas stînga?
Karamian:
Nu stiu sigur. Au fost accidentati si Izvoranu si Emeghara, dar cel mai probabil voi evolua ca mijlocas.

„La Timisoara oamenii sînt mai seriosi”

Reporter: Care sînt diferentele dintre Poli si Rapid?
Karamian: Nu sînt diferente prea mari, poate doar în ceea ce priveste banii. Aici oamenii sînt mai seriosi, ma refer la cei din conducerea clubului.

Reporter: Dar între Marian Iancu si George Copos?
Karamian: Cînd domnul Iancu promite ceva este ca si rezolvat. Nu trebuie sa ai scris de la el, daca îsi da cuvîntul. E un om deosebit. Despre domnul Copos prefer sa nu comentez.

Reporter: Vei debuta oficial pentru Timisoara, chiar împotriva Rapidului. Te deranjeaza acest lucru?
Karamian: Va fi un meci foarte frumos. Pentru noi, primele trei partide pot fi decisive. Trebuie sa cîstigam, cu Rapid si Dinamo în campiona,t si cu Poli Iasi în Cupa României, pentru a ne putea îndeplini obiectivele.

Reporter: Totusi, în România ai jucat doar la echipa giulesteana.
Karamian: îmi va fi greu, dar eu sînt jucator profesionist. Acum joc la Poli Timisoara, ei ma platesc, iar eu voi face orice pentru acest club. Cu baietii de la Rapid am ramas prieten. Cu majoritatea vorbesc foarte des la telefon, dar voi uita acest lucru 90 de minute cînd ne vom întîlni pe teren.

Continuarea in Kicker Sportmagazin de luni, 19 februarie 2007

Citeste mai multe!