Analiza lui Adrian Mutu despre lupta din Superliga! Rapid e pe locul doi în clasament, după șapte etape: „Să nu ne facem prea mari iluzii, pentru că nu s-a jucat nimic deocamdată”

Adrian Mutu, antrenorul echipei Rapid, a analizat lupta din Superliga. Giuleștenii sunt pe locul doi în clasament, după șapte etape, având 15 puncte.

Obiectivul celor de la Rapid este, în primă fază, calificarea în play-off.

Rapid va juca în această etapă, a opta, cu Universitatea Cluj, marţi, de la ora 22:00, pe stadionul Giuleşti.

Analiza lui Adrian Mutu despre lupta din Superliga! Rapid e pe locul doi în clasament, după șapte etape: „Să nu ne facem prea mari iluzii, pentru că nu s-a jucat nimic deocamdată”

„Presiunea rămâne aceeaşi, în orice moment, aşteptările sunt mari. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm pe un teren foarte greu, cum este cel de la Sfântu Gheorghe, dar ne trebuie continuitate în rezultate şi asta ne dorim.

Îmi doream să câştigăm cât mai multe meciuri înaintea începerii campionatului, orice antrenor asta îşi doreşte. Totuşi este începutul campionatului, echipele sunt angrenate în cupele europene, să nu ne facem prea mari iluzii, pentru că nu s-a jucat nimic deocamdată.

E o situaţie de moment, pentru a putea realiza obiectivul nostru trebuie să avem continuitate în rezultate”, a spus Adrian Mutu.

„Trebuie să ne învăţăm să jucăm şi de trei ori pe săptămână”

„Ne aşteaptă un nou meci după doar două zile, nu am avut timp să ne odihnim, dar asta este, trebuie să jucăm şi sper să o facem la nivel înalt. Sperăm să ne recuperăm cât mai bine, iar ceilalţi care vor intra să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să câştigăm acest meci. Sunt nevoit să fac schimbări, pentru că avem meciuri la distanţă foarte scurtă între ele am şi un lot destul de bun, sunt băieţi care vor avea şansa să dovedească şi e normal, de ce nu. Normal că vom fi atenţi şi concentraţi, ştim că întâlnim un adversar bun. Cred că au avut şi mult ghinion în acest început de sezon, au schimbat şi antrenorul, îl ştiu bine şi pe Eugen Neagoe. Ei au avut şi o zi în plus să pregătească meciul acesta.

Eu mă bazez pe ambiţia şi dăruirea băieţilor pentru a face un meci bun. Mi-ar fi plăcut să avem o zi în plus pentru a se recupera mai bine, dar asta este situaţia, trebuie să ne învăţăm să jucăm şi de trei ori pe săptămână”, a mai spus Mutu.

Antrenorul a vorbit și despre golurile spectaculoase reușite de elevii săi: „Au fost goluri foarte frumoase, deşi, pentru mine, e mai puţin important asta. Mă bucur că Ioniţă reuşit să înscrie, aşa cum a făcut-o şi Sefer. Sunt jucători care au posibilitatea să facă diferenţa în orice moment, pot scoate oricând asul din pălărie în orice moment. Eu cred că jucând pe Giuleşti este o responsabilitate în plus, pentru că vom avea mulţi suporteri şi fiecare meci trebuie tratat cu seriozitate”.

 

Stiri recente

Mbappé, invitat la un dineu la Palatul Elysee alături de preşedintele Macron şi emirul Qatarului

Kylian Mbappé a primit o invitaţie pentru a participa la un dineu oficial la Palatul Elysée alături de preşedintele...