Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Încă un fotbalist român a debutat în Spania

Alexandru Ţîrlea, internaţional under 21, a debutat, sâmbătă, în LaLiga, el evoluând în ultimele minute ale meciului Rayo Vallecano – Deportivo Alaves, scor 2-0.

În vârstă de 21 de ani, crescut 10 ani la Real Madrid, Ţîrlea a fost trimis pe teren de antrenorul Javier Calleja în minutul 76 al partidei, când scorul era deja 2-0 pentru adversari. Alexandru Ţîrlea, care în această toamnă a fost convocat de Florin Bratu la naţionala U21 a României, l-a înlocuit pe Martín Aguirregabiria şi a evoluat fără trac în linia defensivă alături de Alberto Rodríguez Baró „Tachi” şi căpitanul Víctor Laguardia Cisneros.

După 17 partide disputate în actualul sezon din La Liga, Deportivo Alavés, echipa românului Alexandru Ţârlea, se află pe locul 17, şi mai are de disputat un meci în acest an, marţi, 21 decembrie, în deplasare, cu Villarreal.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: