Ieftin și sigur pentru mediu: cutii depozitare plastic returnabil

Schoeller Alliebert își dedică activitatea, de mai bine de 50 de ani, inventării, proiectării și dezvoltării produselor de ambalare din plastic returnabile. Aducând inovația în domenii precum agricultură, industrie auto, industrie alimentară, industria farmaceutică, industria băuturilor, retail și servicii de prooling, Schoeller Alliebert produce containere mari pliabile (FLC), lăzi pliabile (FSC), boxpaleți rigizi din plastic, navete și tăvi pentru industria băuturilor, containere stivuibile, navete dublu stivuibile, găleți certificate ONU pentru transportul substanțelor periculoase, containere IBC pliabile pentru manipularea lichidelor, paleți din plastic și cărucioare pentru manipularea navetelor.
Având grijă de mediu, Schoeller Alliebert propune folosirea produselor din plastic, dar care pot fi returnate. Ocupându-se de reciclarea plasticului, propune clienților săi modalități mult mai ieftine și mai sigure de a depozita, a transporta și a ține la raft divers produse. Plasticul este mult mai rezistent, comparativ cu lemnul ori cartonul, rezistând la temperaturi ridicate sau scăzute, putând fi curățat cu ușurință. Diversele modalități de depozitare, cum ar fi cele din lemn, deși pot apărea ecologice, absorb apa, ajung să fie împânzite de mucegai, nu pot fi păstrate afară, când spațiul este mic, grăbind fie coacerea fructelor înainte de vreme, fie stricarea acestora și a legumelor. Cartonul este fragil, potrivit pentru cantități mici, deloc maleabil pentru transporturi mari. La Schoeller Alliebert găsiți cutii depozitare plastic care facilitează păstrarea produselor la raft, prin reducerea numărului de produse avariate, ușurința manipulării, putând fi sigilate pentru o siguranță sporită, sunt ușor de manevrat și de către client. Totodată, aceste cutii pot fi personalizate pentru fiecare client în parte, devenind și un excelent și atrăgător instrument de marketing. Faptul că plasticul este reutilizabil, se evită creșterea cantității de deșeuri, iar banii economisiți de client pot fi folosiți în scopuri mult mai satisfăcătoare pentru dezvoltarea afacerii.
Complexitatea domeniului de retail cere modalități potrivite de depozitare. De la produsele de băcănie, articole sportive ori confecții textile, Schoeller Alliebert vine în întâmpinarea clienților cu soluții adaptate manipulării automate. Prin intermediul acestora se reduce semnificativ amprenta de carbon, iar capacele atașate și sigilii face ca produse precum cărți, CD-uri, jucării, confecții textile să fie în siguranță. Containerele pliabile sunt excelente pentru legume și fructe. Se ușurează astfel manipularea produselor, transportul acestora, cât și expunerea la raft.
Activitatea din mai multe țări a permis companiei Schoeller Alliebert să capete experiență, să realizeze teste și să întocmească rapoarte de calitate pentru diverse ramuri cărora se adresează. Legumele și fructele care se stricau în boxpaleții din lemn, de exemplu, din cauza apei absorbite și a mucegaiului, a permis companiei să ajute agricultorii să nu-și mai piardă produsele și să se poată bucura în voie de roadele muncii lor, fără necesitatea de a trata lemnul de dăunători și a afecta astfel și legumele sau fructele. Totodată, atât costurile reduse, cât și posibilitatea de depozitare afară, când diversele containere nu sunt folosite, dar și capacitatea de a transporta o cantitate mai mare din produsele pliabile pe drumul spre returnare, vin în avantajul clientului și rezolvă multe dintre problemele care înainte apăreau în acesta lanț, între veriga producătorului și veriga clientului final.
Cutiile de depozitare din plastic sunt ușoare, rezistente, durabile, iar posibilitatea de a le personaliza pentru fiecare client devine o portiță excelentă de promovare. Schoeller Alliebert, în urma parteneriatelor lungi și fructuoase, cu diverși producători din întreaga lume, crede cu tărie în capacitățile afacerilor de a crește și a cunoaște o dezvoltare durabilă, consecventă, cu sens pentru clientul final, prin oferirea unui produs excelent, dar care să poată fi transportat și depozitat în siguranță, diminuându-se cât mai mult avarierea diverselor produse perisabile. Cutiile de depozitare din plastic oferă o protecție sporită, permițând ca fructele să se coacă în voie și, astfel să nu ajungă la alterare, înainte de a ajunge la raft.
Putând fi spălate în mod automat, cu produse speciale, cutiile din plastic sunt sigure, deoarece, spre deosebire de lemn nu absorb și nu contaminează alimentele. Totodată, un mare beneficiu este reprezentat de ușurința manipulării, aspect care înlesnește transportul și fluidizează așezarea la raft. Plasticul returnabil nu afectează mediul, prin refolosirea acestuia, iar clienții se pot bucura de produse ieftine, sigure pentru produsele lor, la costuri mult mai mici și fără a întâmpina problemele obișnuite, cauzate de celelalte soluții pentru depozitare și transport.
Cutiile din plastic returnabil sunt 100% reciclabile, un aspect de care Schoeller Alliebert se îngrijește din grija față de mediu și de clienți, asigurând ajutor continuu pentru colectarea, reciclarea și reutilizarea sistemelor de ambalare. Profitând de durabilitatea acestor cutii, clienții se pot bucura de o folosire îndelungată și evită astfel costurile repetate. Poziția de lider pe piață, susținută de certificatul de asigurare al calității din SUA și EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa), ne bucură și ne îndeamnă ca produsele oferite să sprijine calitatea produselor dumneavoastră, asigurându-vă ajungerea acestora în punctul final la standarde ridicate. Activitatea noastră se axează așadar pe câteva obiective: inovația logisticii, încurajarea utilizării materialelor reciclate, oferirea unei contribuții notabile la diminuarea emisiilor de Co2. În acord cu criteriul calității, ne dorim ca tot mai mulți clienți să se bucure de reducerea costurilor de transport, cât și de protejarea mediului, aspect care a devenit extrem de important pentru lumea în care trăim. Dacă doriți să evitați modalitățile scumpe de depozitare, dar care vă pun și în pericol produsele, cutiile din plastic vă oferă certitudinea păstrării calității produselor. Sigure, igienice, durabile, ieftine, cutiile de depozitare din plastic vă vor ajuta să economisiți bani, să țineți produsele în siguranță și să vă diferențiați la raft!

Stiri recente

Turneu ATP 250 în Capitală, în aprilie 2024

Turneul internaţional ATP 250, dotat cu premii totale în valoare de 600.000 de euro, organizat de Fundaţia Ţiriac, se...