Ibrahimovici speră să joace la Euro-2024: Eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul

Zlatan Ibrahimovici (41 de ani), recuperat după o accidentare la genunchi, a fost convocat pentru meciurile de calificare la Euro și speră să poată juca la Campionatul European.

“La vârsta mea, nu ne putem gândi la „viitor”, dar ne gândim la „prezent”, chiar dacă eu sunt trecutul, prezentul şi viitorul. Dacă mă simt bine şi sunt ales de antrenor, îl voi ajuta pe el, echipa şi ţara, şi voi da tot ce am mai bun”, a afirmat Ibrahimovici.

Dacă va intra pe teren cu Belgia (24 martie) sau Azerbaidjan (27 martie), Ibrahimovici ar deveni cel mai în vârstă jucător care a jucat într-un meci de calificare la CE. Și ar dobori recordul stabilit de italianul Dino Zoff.

Dacă va juca la CE din 2024, Ibra va stabili un nou record de longevitate, deţinut în prezent de legendarul portar ungur, Gabor Kiraly, care a jucat Euro 2016 după ce a împlinit 40 de ani.

Stiri recente

Scrima – Noblețe, sănătate, disciplină sportivă. CS Riposta, model de business în sport

https://www.youtube.com/watch?v=sMpt6CuzHac Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe președintele CS Riposta, Sandu Constantin, arbitru internațional și campion european la...