Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Iancu: Il astept pe Contra cu bratele deschise

Cosmin Contra este foarte aproape de o revenire la Timisoara. El doreste sa paraseasca pe Getafe. De altfel, romanul nu va evolua in aceasta seara pentru echipa sa, care va da piept cu Atletic Bilbao.

In aceasta saptamâna, fundasul Cosmin Contra a declarat ca daca nu va evolua în meciul cu Bilbao, îsi doreste sa plece la de Getafe. Cum el nu a fost nici macar inclus în lot pentru meciul din aceasta seara, Cosmin are mari sanse de a reveni la Poli Timisoara, unde este asteptat cu drag de Marian Iancu.

„Cosmin Contra trebuie sa îsi rezolve mai întâi situatia la clubul sau iar apoi îl asteptam cu bratele deschise la Poli. E un jucator de care avem nevoie”, a declarat Marian Iancu.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: