Te asteptam si pe retelel sociale

Handbal

Handbal / Inca 2 victorii in cupele europene

Reprezentantele României în cupele europene la handbal feminin continuă să domine cu autoritate Cupa Cupelor, Cupa EHF şi Challenge Cup.

După ce sâmbătă Oltchim Rm. Vâlcea a obţinut o victorie de prestigiu, 29-27, la FC Nurnberg şi este aproape de sferturile de finală ale Cupei Cupelor, iar Rulmentul Braşov a învins acasă cu 21-14 pe Itxako Estella şi este aproape de sferturile de finală ale Cupei EHF, alte două echipe româneşti au obţinut practic duminică biletele pentru sferturile de finală ale Challenge Cup.

Tomis Constanţa a câştigat şi manşa a doua a dublei cu TV Uster din Elveţia, 35-24, deşi a evoluat practic cu rezervele, şi s-a calificat mai departe cu scorul general de 75-48.

Aproape calificată în sferturile de finală ale Challenge Cup este şi HCM Roman Neamţ, formaţie care deşi are un lot mult mai subţire valoric s-a impus cu un categoric 28-20 pe terenul lui HC Karpati Uzgorod din Ucraina iar returul de peste o săptămână va fi o simplă formalitate pentru echipa noastră.

Pe lângă Oltchim, Rulmentul Braşov, Tomis Constanţa şi HCM Remin Neamţ, şi Universitatea Cluj se poate califica în sferturile de finală ale unei cupe europene ea urmând să întâlnească la sfârşitul săptămânii viitoare pe HC Econom Lvov din Ucraina într-o dublă manşă ce va avea loc la Cluj.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: