Hagi: Sunt fericit că am câştigat, dar sunt şi supărat

Gheorghe Hagi a fost nemulţumit de jocul Farului Constanța în prima parte a meciului de joi, de pe teren propriu, 2-1 cu HJK Helsinki.

„Sunt fericit că am câştigat, dar sunt şi supărat pentru că fiecare trebuie să fie mai responsabili şi să asculte mai mult.

Fotbalul nu se uită, dar trebuie să ai caracterul pe care l-am avut din minutul 60, când am jucat mai bine, am fost mai ai dracului. Ce s-a făcut în prima repriză e incredibil.

Echipa era ruptă, erau distanţe mari între jucători. Trebuie să fii scurt, compact, agresiv, cum am fost din minutul 60. Dar nu contează cum a început, contează cum se termină.

Mai e şi meciul retur, ne aşteaptă un meci foarte greu acolo. Trebuie să fim mai puternici, să batem şi la ei. Pentru mine a intra în grupe e ceva… Pentru mine contează să jucăm fotbal.

Calitatea unui campion e aceea că se conectează. Nu trăieşte în trecut. În fiecare meci învăţăm ceva şi sperăm să ne facă să fim mai buni!”, a declarat Gheorghe Hagi.

Farul Constanţa a învins, acasă, scor 2-1, formaţia finlandeză HJK Helsinki, în manşa tur a play-off-ului pentru grupele Conference League.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...