Hagi, după înfrângerea cu FCU Craiova: Trebuia să vină şi momentul ăsta!

Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul, a declarat după meciul pierdut, la Craiova, scor 0-4 cu FCU, că trebuia să vină și momentul ăsta.

„Trebuia să vină şi momentul ăsta pentru că eu cred că nu mai suntem cei de anul trecut. Nu avem nici o scuză! La fotbal trebuie să intri şi să lupţi, în seara asta fotbalul ne-a pedepsit. O lecţie de fotbal.

Trebuia să vină şi asta pentru ca noi să învăţăm multe lucruri, să analizăm şi să schimbăm lucrurile total. Dacă nu o facem, nu va fi bine. Avem de muncă, avem de pus oamenii cum trebuie.

Mental să fim cum trebuie, pentru că una din probleme la participarea europeană cred că a fost partea mentală , nu am fost pregătiţi şi aici am greşit.

Pauza asta este binevenită pentru Farul, trebuie să ne punem la punct cu toţii şi să revenim cei de anul trecut. Urez echipei naţionale succes, să dea Domnul ca măcar acolo să ne iasă”, a declarat Hagi.

FCU Craiova a învins, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia campioană, Farul, într-un meci din etapa a opta a Superligii.

Stiri recente

Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite – VIDEO

https://twitter.com/i/status/1704967631696994467 Cristiano Ronaldo a apărut într-un videoclip purtând o ţinută tradiţională saudită pentru a sărbători Ziua Naţională a Arabiei Saudite. Ronaldo,...