Hagi are nevoie de ajutor

Farul a bifat a treia înfrângere consecutivă în play off, fără gol marcat, situație care îl nemulțumește profund pe Gică Hagi.

Întrebat ce lipsește echipei și de ce ar avea nevoie, Hagi s-a dezlănțuit după meciul cu CFR Cluj. ”Avem nevoie de bani foarte mulţi, de oameni cu bani. Cum are nevoie fotbalul românesc nevoie de bani, prima oară o conducere puternică, bani şi, după aceea, tehnic… aici mai discutăm. Poate eu sunt bun sau nu sunt, ne mai schimbă, mai vine altul.

Dar fotbalul românesc are nevoie de bani, de oameni puternici care să susţină sportul, pentru că sportul, nu uitaţi primul aspect şi cel mai important, e cel social. Al doilea e că fiecare club îşi propune să câştige, dar, în definitiv, orice club din România, divizia A, B, C, copii şi juniori au un singur obiectiv, acela de a descoperi cei mai buni jucători care să joace pentru România.

Deci Romania trebuie să investească în sport, în cultură şi sănătate, cele trei segmente sociale. Am zis-o, o mai zic, dar văd că vorbesc singur. Crede-mă, nu prea sunt ascultat”, a declarat Hagi, conform orangesport.ro.

 

Stiri recente

Flacăra Olimpică a fost aprinsă la sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice

https://youtu.be/773Ad2IQgjE Flacăra Olimpică a fost aprinsă la Archaia Olympia, sanctuarul în care au avut loc Jocurile Olimpice Antice. În faţa...