Hagi – Am meritat victoria cu Flora Tallin

Gheorghe Hagi a declarat, după meciul cu Flora Tallinn, scor 3-0, că Farul a meritat victoria, deşi adversarii au avut ocazii clare de a marca.

”Lumea e fericită, jucătorii sunt fericiţi toţi. Am trecut printr-o perioadă grea, cu multe meciuri, fără să fim obişnuiţi.

S-a văzut o oboseală în prima repriză, dar am meritat victoria, chiar dacă şi adversarul a avut două ocazii foarte clare. Câteodată ai noroc.

Mă bucur pentru jucători, aveam nevoie de această victorie”, a spus Hagi, potrivit Digi Sport.

El a precizat că Farul avea nevoie de Constantin Budescu. “Budescu e un jucător antrenat, a venit după pregătire. E clar că mai are mult din punct de vedere fizic, dar am contat pe experienţa lui.

E un jucător care ştie fotbal. Aveam nevoie de el, Alibec avea nevoie de cineva cu care se înţelege foarte bine. L-am văzut motivat pe Budescu, are dorinţă, se vede că îi place cu noi.

Mie-mi plac decarii, am fost decar şi-mi plac decarii. Restul, nu ştiu, dar decarii îmi plac. Ei au nevoie să fie protagonişti şi au nevoie de responsabilitate. El nu e obligat, nu are presiune”.

Farul Constanţa a învins, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia estonă Flora Tallinn, în meciul tur din turul trei preliminar al Conference League.

Stiri recente

Când artele marțiale, dansul și muzica ajung patrimoniu UNESCO, se numește CAPOEIRA

Capoeira te cucerește de la prima lecție, de la prima oră, de la primul antrenament. În principiu, este o...