Budescu, după ce a înscris pentru Farul în meciul cu Flora Tallinn – Returul nu va fi liniștitor

Constantin Budescu, a declarat, după ce a înscris pentru Farul în meciul cu Flora Tallinn, scor 3-0, că returul nu va fi liniştitor, adversara fiind o echipă periculoasă.

”Mă simt foarte bine după cum aţi văzut. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm, chiar dacă a fost 0-0 la pauză.

Ne-am creat foarte multe ocazii în a doua repriză, am ratat foarte mult, dar pe final este bine că am marcat şi că am câştigat cu 3-0, eu zic că meritat. 

Ne-am înţeles mereu bine (n.r. cu Denis Alibec), mă bucur că şi în seara asta ne-a ieşit. Sper să o face şi în continuare. 

Sunt aproape de 100%, mă simt foarte bine cât şi fizic, o să mai slăbesc puţin ca să se bucure şi cei de la televizor. Îmi doresc să ne calificăm în Conference League şi în play-off. 

Cei de la Flora Tallinn sunt o echipă foarte bună, ne-au pus ceva probleme, au avut şi ei câteva ocazii. Este bine pentru noi că nu am primit gol şi am câştigat la o diferenţă mai mare de scor.

Nu o să fie liniştitor returul, este o echipă periculoasă”, a spus Budescu, potrivit Digi Sport.

Echipa Farul Constanţa a învins, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia estonă Flora Tallinn, în meciul tur din turul trei preliminar al Conference League.

Stiri recente

Dani Coman a demisionat de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt a anunţat că Dani Coman a demisionat din funcţia de preşedinte executiv al clubului. “Dragi sibieni, pentru mine...