Gigi Becali, autodenunț în direct! „Blat” cu Gică Hagi: „L-am ajutat, țineți minte!”. Reacția „Regelui”: „Nu știe să piardă”

Gigi Becali a anunțat că în 2013 i-a spus antrenorului Laurenţiu Reghecampf să nu folosească titularii în meciul cu FC Viitorul, denumirea de atunci a echipei, pentru ca formația lui Gică Hagi, nașul finanțatorului FCSB, să se salveze de la retrogradare.

În replică, „Regele” a spus că finul său nu știe să piardă. Totul a pornit după ce Becali a dat de înțeles că FC Voluntari, club condus de finul latifundiarului din Pipera, Florentin Pandele, a fost premiat de către CFR Cluj.

FC Voluntari a obținut o remiză cu FCSB, 2-2, iar CFR a învins Universitatea Craiova și formația ardeleană a devenit din nou campioana Ligii 1.

„Ce vrei mă, dacă finul meu (n.red. – Florentin Pandele), care eu cred că mă iubește, e finul meu și eu îl iubesc. Bă, când a fost vorba de interes, a făcut împotriva mea, ce mai vrei? Și nu doar împotriva mea! Lasă cu plânsul, nu vorbim de plâns. Am spus că mă iubește, dar ei fac și împotriva dragostei. Dacă îl iubești pe unul, când a fost cu Gică în 2012 de a retrograda Farul (n.red. – Viitorul), Reghe făcea pe nebunul: «Bă, că nu știu ce»…ce, mă? Du-te, mă, de aici, asta e echipa!

«Stai, domnule, că o fi, că pățim, eu îmi dau demisia…» Dă-ți, mă, demisia de acum! Păi, cum adică? Dacă eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, când nu am niciun interes? Băi, mă las și de fotbal! Cum să nu ajut pe nașul meu? Și Reghe făcea figuri. Am pus doar copiii, a bătut nașul cu 5-1, că avea nevoie. Păi, ce, a trebuit să îmi spună mie nașul, să îmi spună Hagi ceva? Păi, eu îl ajut pe nașul meu, mă! Poți să te dai peste cap tu, eu am posibilitatea să îl ajut pe nașul meu, îl ajut și l-am ajutat, țineți minte.

Păi, Reghe că el nu face așa ceva. Ce vorbești, mă? I-am spus lui Meme, mi se pare că el era atunci, i-am spus: «bă, tu te duci cu pancarta și faci schimbările pe care le zic dacă nu conduce nașul și asta este echipa pe care o dai, tu o dai, nu antrenorul. Echipa asta iese cu copiii». Păi, dacă eu nu pot să îl ajut pe nașul meu și nu îl ajut înseamnă că eu sunt criminal, mă! Cum să fac împotriva nașului meu când nu am niciun interes. Atunci ei nu mai țin cont.

Spune finul meu: «domnule, eu în Grecia…» Păi, ce să cauți, mă, în Grecia? Băi, nu te mai duce în Grecia! Băi, are nevoie nașul meu, nu mai plec în Grecia. De ce? Pentru că știu că nu mă ascultă Ciobotariu și cu Bălănescu. «Băi, Bălănescule și Ciobotariule, ia veniți încoace. Băi, așa să faceți, noi avem nevoie să jucăm în Cupă, nu că îl ajut pe nașul, dar jucăm în Cupă, să fie dreptatea»” a anunțat Gigi Becali la PRO Arena.

Gică Hagi, despre Gigi Becali: „Nu știe să piardă”

Gică Hagi a replicat într-un comunicat pe siteul oficial al FC Farul:

„Doresc să clarific public, încă o dată, aşa cum am făcut-o şi în alte rânduri, că între mine şi Gigi Becali sau între reprezentanţii celor două cluburi NU A EXISTAT NICIODATĂ şi vă asigur că NU VA EXISTA nici în viitor, absolut nicio discuţie care să afecteze integritatea competiţiei! Gigi Becali a demonstrat, încă o dată, că nu ştie să piardă. În sport mereu este un învingător şi un învins, iar pentru mine lucrurile sunt foarte clare, toate meciurile trebuie câştigate numai pe teren. În rest, tot ce s-a scris şi s-a vorbit despre acest subiect sunt NUMAI speculaţii!”.

Stiri recente

David Popovici, patru medalii de aur la Campionatul Național

David Popovici a câştigat medalia de aur în proba de 100 m liber din cadrul Campionatului Naţional de înot...