Gigi Becali anunță că se retrage din fotbal: „Aş lichida! Nu mai am ce face. La revedere! Am terminat bâlciul”

După remiza din etapa 1 a Superliga dintre FCSB și U Cluj, 1-1, Gigi Becali și-a criticat jucătorii și a anunțat că se va retrage din fotbal.

U Cluj a marcat prin Adrian Bălan, minutul 45+4, iar cei de la FCSB au egalat prin Florin Tănase, în minutul 55 din penalty.

FCSB are probleme în apărare, deși în vară au venit Joyskim Dawa (26 de ani), Rachid Bouhenna (30 de ani) și Joonas Tamm (30 de ani), toți fundași centrali.

Gigi Becali anunță că se retrage din fotbal: „Aş lichida! Nu mai am ce face. La revedere! Am terminat bâlciul”

Gigi Becali, după meciul FCSB – U Cluj, scor 1-1, a declarat la Digi Sport că se retrage:

„Mâine, dacă vine cineva, aş lichida… l-aş da şi pe Olaru. Păi nu ai văzut cu Neluţu (n.r. Neluţu Varga, patronul de la CFR Cluj)? De ce să mă duc la spital? Şi eu idiot, îi dau unui jucător 15.000 salariu. Eu caut să lichidez, nu mai caut atacant. Cum să mai caut atacant? Îl vând pe Olaru, îl dau şi pe Tănase să scap de 30.000… după jucăm şi noi la locul 6 sau 5.

Nu mai am ce face, nu mai am! Sunt de 21 de ani şi am ajuns la concluzia că nu am ce face, nu am ce face cu jucători de ăştia”.

La Pro Arena a completat: „Vând jucătorii cu salarii mari, ca să-mi scot banii, și după aia ne distrăm. Ne distrăm, dar nu pe banii mei. Ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii de la sponsori. Nu ne mai distrăm pe banii lui Becali, să dau banii la jucătorii care mănâncă bătaie de la Universitatea Cluj.

Lasă, că noi jucăm cu Universitatea Cluj, suntem vedete noi. Tănase zice că n-avem lot. Ce lot n-avem, mă? Tu în prima repriză n-ai atins mingea! Ce cauți să driblezi? Cum vrei să driblezi, când ăia au agresivitate. Ce driblezi? Pasează, mă, mingea, că nu mai pot să te faulteze.

Eu nu tai salarii, eu pot să vând jucătorii. Mai am 2-3, cărora la anul termină contractul. La revedere și am terminat bâlciul! Eu, să mai aduc jucători? La revedere cu fotbalul! Aaa, dacă scoteam banii, da. Dar, altfel, care e logica? Nu prea văd cum să ne calificăm în grupele Conference League. N-ai cum, dacă dormi pe teren. Noi dormim pe teren”.

Stiri recente

Simona Halep împlineşte 32 de ani

Simona Halep împlineşte astăzi 32 de ani. Ea a fost suspendată patru ani pentru dopaj și a ieşit din...