Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Gică Hagi a renunțat la doi jucători! Un portar și un mijlocaș au plecat de la Farul

Portarul Laurenţiu Brănescu şi mijlocaşul Florin Purece nu vor mai juca la Farul Constanţa, a anunţat clubul printr-un comunicat postat pe 1 iunie.

Brănescu, 28 ani, nu a evoluat niciun minut în acest sezon, fiind rezerva lui Marian Aioani, iar Purece, 30 ani, a bifat 27 de meciuri pentru Farul și a marcat un gol.

„Mijlocașul Florin Purece și portarul Laurențiu Brănescu nu vor mai continua la formația alb-albastră în sezonul 2022-2023. Farul Constanța le mulțumește pentru evoluțiile în tricoul alb-albastru și le urează succes în carieră!” e postarea celor de la Farul pe siteul oficial.

Gică Hagi a renunțat la doi jucători

În altă ordine de idei, Farulse va reuni la 15 iunie și apoi se va efectua vizita medicală, urmată de un prim antrenament. Pregătirea va avea loc la baza Academiei lui Gică Hagi până la 26 iunie.

Între 26 iunie şi 6 iulie, constănțeniise vor antrena la Poiana Braşov și vor juca mai multe amicale. Înainte ca noul sezon să înceapă, echipa lui Hagi va disputa și un test cu o echipă de top din străinătate.

La formația dobrogeană primele transferuri, făcute de luna trecută, sunt belgianul Ayrton Mboko şi francezul Jeremy Corinus, doi fundaşi care au fost la Academica Clinceni. Ei au semnat contracte pe trei ani.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: