Gabi Ruse a pierdut finala de la Transylvania Open!

Gabriela Ruse a pierdut finala de la Transylvania Open disputată cu Tamara Korpatsch, scor 6-3, 6-4, dar românca a a avut durei la piciorul stâng și s-a chinuit să termine meciul.

Pentru parcursul de la Transylvania Open, Gabriela Ruse și-a asigurat un cec în valoare de 20.226 de dolari și 180 de puncte în clasamentul WTA, unde va urca până pe poziția 127.

Transylvania Open s-a jucat pe hard indoor. E turneu de categoria WTA 250 și are premii totale în valoare de 259.303 dolari. Campioana en-titre este Anna Blinkova.

E a treia finală WTA din cariera Gabrielei, după cele din 2021, de la Hamburg și Palermo.

„Felicitări, Tamara, familiei tale, pentru această săptămână, ai un joc incredobil și un mare viiitor.

Încerc să îmi adun cuvintele, să transmit ce am în suflet. A fost o săptămână minunată, nu m-am gândit că voi ajunge în finală, acum o săptămână eram în taxi, veneam către cluj cu antrenorul meu, calculam punctele și realizam că sunt în pericol să nu intru la Australian Open, dar Dumnezeu mi-a scos această șansă în cale.

Uneori înfrângerile sunt cele mai importante lecții pe care le poate învăța cineva. Vă mulțumesc din suflet că mi-ați fost alături, mulțumesc lui Patrick că mi-a dat această șansă, am fost colegi mulți ani, a avut încredere în mine, familiei mele de asemenea.

Foto: facebook/TransylvaniaOpen

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...