Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal

FRF l-a pedepsit pe Hagi! Cât timp nu va putea să stea pe bancă managerul Viitorului

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a judecat pe managerul tehnic al celor de la FC Viitorul Constanţa, eliminat în partida cu Poli Iași. Gheorghe Hag nu va avea voie să stea pe banca tehnică a echipei sale, în următoarele două partide oficiale, și, în plus, va plăti o amendă de 320 de lei.

Hagi va lipsi de pe bancă la partidele cu Sănătatea Cluj, din „16-imile” Cupei României (26 septembrie) şi CS Universitatea Craiova (30 septembrie), din etapa a 11-a a Ligii l.

La meciul cu Poli Iași, Gică Hagi a fost trimis în tribună în minutul 84, de cel de-al patrulea arbitru, Florin Andrei, deoarece a lovit cu piciorul, furios, un panou publicitar.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: