Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

FRANTA/ A inceput nebunia in Ligue 1

Cluburile din Hexagon nu îşi permit pauze de respiro. În piaţa transferurilor este deja o mare vânzoleală. Toată lumea vrea să vândă, toţi vor să cumpere. Se anunţă, cu adevărat o vară incendiară

Laurent Blanc caută pentru Girondins Bordeaux „un portar tânăr, dar care să fi confirmat”. Ideal ar fi ca, succesorul lui Ulrich Rame să fie şi francez. Astfel, clubul campion are deja două opţiuni: Yohann Pele de la Le Mans, sau Cedric Carrasso, îngerul păzitor al lui Toulouse. Şi pentru că tot vorbeam de portari, trebuie să spunem că, Stephane Ruffier intenţionează să îşi prelungească pentru încă trei ani, contractul său cu AS Monaco. „Trebuie doar să renegociem. Nu sunt sub presiune, însă trebuie să găsim un preţ corect”, susţine Ruffier, curtat insistent de PSG, Bordeaux şi Lille.

Urmărit îndeaproape de către Lyon şi Rennes, Loïc Remy, aflat sub contract cu Nice până în vara lui 2012, a promis că va rămâne pe Coasta de Azur. „Nici nu se pune problema să plec în acest an, pentru simplul fapt că reconstrucţia echipei va începe cu mine. Conducătorii clubului vor să echilibreze echipa păstrând jucătorii cei mai buni şi să aducă doar câteva noutăţi”, a declarat Remy. Aflat la final de contract, apărătorul sârb Milivoje Vitakic, sosit în urmă cu doi ani la Grenoble, a decis să accepte o prelungire a contractului. În schimb, Gregory Serdan a decis să plece de la Le Mans fiind intens curtat de Birmingham şi Standard Liège. La fel este şi situaţia lui Jirès Kembo, fotbalistul lui Rennes. „După trei sezoane, nu am reuşit să mă impun. Este momentul să plec, mai ales că am contacte din foarte multe părţi” , a mărturisit Kembo.

Citeste mai multe!

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: