Fotbalistul ghanez Atsu a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii sale din Turcia

Fotbalistul ghanez Christian Atsu (31 de ani), de la Hatayspor, a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii sale din Hatay, în sudul Turciei.

“Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. I-a fost găsit şi telefonul”, a declarat agentul său Murat Uzunmehmet.

Atsu avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seism, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci din prima ligă.

Christian Atsu a adus victoria echipei sale în ziua dinaintea cutremurului, în meciul cu formaţia Kasimpaşa, scor 1-0, în minutul 90+7.

Bilanţul oficial al victimelor din Turcia se ridică în prezent la 38.044 de morţi, ceea ce face din cutremurul de săptămâna trecută cel mai grav dezastru din istoria modernă a Turciei.

Însă este de aşteptat ca acest număr să crească vertiginos, având în vedere că în jur de 264.000 de apartamente au fost distruse în urma cutremurului, iar multe persoane sunt încă de negăsit.

Stiri recente

Steaua şi Minaur Baia Mare şi-au aflat adversarele din optimile European Cup la handbal masculin

Steaua Bucureşti şi Minaur Baia Mare şi-au aflat, marţi, adversarele din optimile European Cup, după tragerea la sorţi de...