Încă o calificare ratată pentru fotbalul românesc

Echipa naţională feminină de fotbal a României a învins vineri echipa Lituaniei, în deplasare, la Vilnius, scor 7-1, într-un meci contând pentru preliminariile Cupei Mondiale feminine de fotbal 2023

Meciul s-a disputat în cadrul Grupei G europene. România a câştigat cu 7-1 (4-0) prin golurile marcate de Mihaela Ciolacu (min. 2), Cristina Carp (min. 3), Ştefania Vătafu (min. 21), Laura Rus (min. 23, min.52), Maria Ficzay (min. 61) şi Carmen Marcu (min. 64). Golul Lituaniei a fost înscris de Ugne Lazdauskaite (min. 68).

România se află pe locul al treilea în Grupa G, cu 19 puncte din 9 meciuri disputate. Pe primul loc se află Italia (24 puncte), urmată de Elveţia (22 puncte).

Conform regulamentului, unde România e dezavantajată de rezultatele directe cu Elveția, tricolorele sunt matematic eliminate din cursa pentru Mondiale.

Ultimul meci al naţionalei feminine a României în cadrul Grupei G se va disputa marţi, 6 septembrie, în deplasare, împotriva Italiei.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...