Fostul căpitan al Rapidului va alerga 24 de ore într-un ultramaraton

Fostul fotbalist Vasile Maftei s-a înscris la cursa de 24 de ore din cadrul Festivalului Internaţional de Ultramaraton, Transylvania 6 Days, care va avea loc la Reghin între 8 şi 14 august, se arată într-un comunicat de presă, remis AGERPRES.

„Vasile Maftei este primul fotbalist român care încearcă să-şi depăşească limitele în cadrul unui ultramaraton de alergare. Fostul căpitan al Rapidului va lua startul în cursa de 24 de ore din cadrul Festivalului Internaţional de Ultramaraton, Transylvania 6 Days, Reghin, 8-14 august”, precizează sursa citată.

Maftei, care în prezent ocupă funcţia de director tehnic al Centrului de juniori al clubului Rapid, este un împătimit al curselor de alergare, fiind prezent la multe dintre acestea. El a participat la mai multe semimaratoane împreună cu preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, iar în octombrie 2021 a alergat primul său maraton, la Bucureşti.

„Este foarte important să te descoperi pe tine. Până la urmă e o provocare. Vreau să văd şi eu până unde pot să ajung şi din punct de vedere mental şi fizic. După ce am început să alerg mi-am dorit de fiecare dată să scot un timp mai bun şi mai bun. Acum o să încerc să trec şi eu la nivelul ăsta şi vreau să văd şi eu cum e să participi la o cursă de 24 de ore”, a declarat actualul director al Academiei Rapid.

Evenimentul sportiv de la Reghin reprezintă o premieră, fiind prima competiţie de 6 zile organizată în România.

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...