Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

FORMULA 1/ Revine Schumi?

După ce septuplul campion mondial şi-a pierdut poziţia de consultant al echipei Ferrari şi a rămas implicat doar în dezvoltarea maşinilor de stradă ale producătorului italian, germanul se gândeşte din nou la o revenire.

Speculaţiile au fost alimentate şi de Norbert Haug, directorul departamentului Mercedes Motorsport, care a spus că Schumi poate conduce când vrea el cea de-a doua maşină a echipei, alături de cel care probabil va fi anunţat în curând drept pilot al grupării germane, Nico Rosberg.

Se pare că şi germanul îşi doreşte să revină în Formula 1, competiţie pe care a părăsit-o în 2006. Purtătorul său de cuvânt, Sabine Kehm, nu a infirmat acest zvon, dar nici nu l-a confirmat, spunând doar că ”niciodată nu poţi să spui niciodată în acest sport”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: