Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

PONTURI PENTRU PARIURI – PORTUGALIA/ Derby de Lisboa

Sporting – Benfica pronostic X

Este clar că Sporting se scufundă într-o criză, parcă fără precedent. Echipa e departe de gloria de altădată, iar locul din clasament demonstrează neputinţa. Electroşocul demisiilor antrenorului Paulo Bento, a directorului sportiv Pedro Barbosa precum şi a vicepreşedintelui Ribeiro Telles, par ca o continuitate a necazurilor din curtea lui Sporting. Sigur, meciurile dintre cele două formaţii din Lisabona depăşesc graniţele clasamentului şi îşi păstrează titulatura de derby. De aceea, măcar pentru 90 de minute, oamenii lui Carlos Carvalhal vor încerca să îşi depăşească propria condiţie pe arena „Jose Alvalade”. Maestră a deplasărilor în acest sezon, pierzând doar trei puncte în cinci partide jucate, Benfica vrea să îşi impună punctul de vedere. Probleme sunt doar în apărare, dar în absenţa lui Louisao, operat de apendicită, David Luiz promite să fie un adevărat lider al defensivei.

Multe egaluri

Ce spune tradiţia? Spune că din 2005 încoace, reprezentantele Lisabonei s-au întâlnit de zece ori pe „Jose Alvalade”. Ca în orice derby care se respectă, victoriile sunt împărţite. Sporting s-a impus de patru ori, însă cu o abstinenţă întinsă pe aproape patru ani, între 2005 şi 2008. La rândul ei, Benfica a învins de două ori, dar ultima victorie datează din 2006. În rest, egalitate, însă nu una fără război. Căci, cum spuneam, orgoliile sunt imense. Ultima întâlnire a avut loc în Cupa Ligii, în primăvara acestui an. A fost nevoie de lovituri de departajare, pentru că la finalul timpului regulamentar era 1-1. În campionat s-a terminat 3-2, dar scorul a fost mai strâns decât realitatea de pe teren. Dubla lui Liedson şi golul lui Derlei au anulat reuşitele lui Reyes şi Cardozo.

Liga Sagres
Braga – Leiria 1

Oare cine ar fi mizat la începutul sezonului pe o asemenea ascensiune a lui Sporting Braga? Dar, echipa lui Domingos a scris istorie într-un timp extrem de scurt. A demonstrat pe teren că poate bate recorduri în campionat, învingând toţi cei trei granzi ai Portugaliei. Astfel, în acest fantastic tur, Braga a trecut de Sporting Lisabona (2-1), chiar pe „Jose Alvalade”, de Porto (1-0) şi de Benfica (2-0) pe arena „Estadio de 1 Maio”. Statistica spune însă că gazdele au trecut acasă doar de trei ori de Leiria în campionat, semn că această formaţie se simte bine la Braga. Au fost şi trei remize. Însă, cu adevărat surprinzător, Leiria s-a impus tot în trei rânduri. Astfel, putrem vorbi şi de o revanşă având în vedere că, ultima întâlnire a aparţinut Leiriei care s-a impus (1-0) prin golul lui N’Gal, într-un meci în care au fost trei jucători eliminaţi.

Liga Sagres
Porto – Rio Ave 1

Ocupată mai mult cu meciurile din Champions League, FC Porto lasă senzaţia că se cam chinuie în acest sezon. Meciul cu Rio Ave nu va fi deloc unul uşor, având în vedere că gazdele au pierdut două meciuri pe „Dragao”, în acest sezon. Pe de altă parte, Rio Ave se întoarce deseori cu puncte din deplasări, bifând până în acest moment o victorie şi trei remize. Greu de crezut însă că Rio Ave ar putea da lovitura la Porto. Pentru că singura victorie a oaspeţilor a fost obţinută pe teren propriu (1-0), dar în aprilie 2004. Rio Ave a plecat totuşi de la Porto şi cu un egal (1-1), un an mai târziu. Ultima întâlnire a avut loc la începutul acestui an, dar n-a fost deloc uşoară pentru oamenii lui Ferreira. Lucho Gonzales a deschis scorul din penalty pentru Porto, dar când mai era un sfert de oră de jucat, a egalat Fabio Coentrao. Eroul acelei seri avea să fie Farias care a dus scorul la 3-1 pentru Porto prin dubla din minutele 86 şi 90.

Liga Sagres
Nacional – Naval 1

Formaţia din Madeira şi-a propus un obiectiv îndrăzneţ. Vrea ca în acest an să atace podiumul, deşi are de luptat cu Benfica, Porto, Sporting şi cu surprinzătoarea Braga. Există toate premisele unei victorii cu Naval, ţinând cont că Nacional nu a pierdut în acest sezon nici un meci disputat la Madeira. Mai mult, oaspeţii s-au întors cu o singură victorie din cele cinci deplasări de până acum. A cam trecut vremea în care Naval lupta de la egal la egal cu Nacional. Iar deplasările la Madeira i-au adus un singur punct (1-1) în aproximativ zece ani. Ultima întâlnire de pe „Estadio Funchal” s-a terminat cu victoria la limită a gazdelor (2-1), autorii golurilor fiind Mateus şi Alonso, pentru gazde şi Paulao pentru Naval. Dezastrul avea să se producă însă la Naval unde Nacional a învins categoric (4-0), la începutul acestui an. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: