Te asteptam si pe retelel sociale

Formula 1

FORMULA 1/ Kimi nu renunta

Kimi Raikkonen a spus că nu este îngrijorat vizavi de viitorul său în Formula 1, în ciuda speculaţiilor că ar putea fi pus pe liber de către Ferrari la finalul acestui sezon. Finlandezul are un contract cu Scuderia valabil şi pentru 2010, dar se pare că echipa intenţionează să îl rezilieze pentru a-l aduce pe Fernando Alonso.

În stilul său caracteristic şi direct, Raikkonen şi-a exprimat în premieră părerea despre această situaţie.

„Dacă pentru un motiv sau altul nu voi mai fi la Ferrari anul viitor, sunt sigur că voi pilota pentru altă echipă”, a precizat Kimi. „Nu este nici o problemă, mai sunt şi alte grupări interesate de mine. Sunt prea tânăr să mă retrag. Am semnat cu Ferrari şi pentru 2010, iar aceasta cred că este o dovadă foarte clară că vreau să mai concurez”, a explicat răspicat campionul mondial din 2007.

Se pare că agentul lui Raikkonen a avut deja câteva discuţii cu Brawn GP, dar zvonurile din paddock nu exclud nici o revenire a lui Kimi la McLaren, echipa pe care a părăsit-o în 2006 pentru a venit la Ferrari.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: