Filmul turneului și interviuri de la cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker

Ana Maria Cîmpan a câștigat cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker, după ce a învins-o în finală pe Natalia Dicu, scor 2/6, 6/2, 6/1.

Matei Tudor a a câștigat cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker, după ce l-a învins în finală pe Viktor Dobrescu, cu scorul 7/5, 6/2.

În proba de dublu, trofeul Dr. Oetker a fost câștigat de perechile Victor Dobrescu/ David Goldis, respectiv cuplul Natalia Dicu/ Natalia Dragomir, care a învins în finală dublul Sofia Stoica/ Katerina Petre, scor 7/5, 6/1.

„Cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a fost un succes. Sportivii au dat dovadă de multă concentrare și de o rezistență de fier, mai ales în aceste zile caniculare”, a declarat directorul turneului, Gheorghe Borțan.

Peste 100 de sportivi au fost înscriși la cea de-a XVII-a ediție a Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker, la Tenis Club Curtea de Argeș.

Competiția se adresează sportivilor în vârstă de 12 ani – simplu și dublu, băieți și fete.

Directorul Turneului a fost Gheorghe Borțan, iar arbitrul delegat a fost Iordache Giban.

Pe site-ul Turneului – http://www.astenisclub.ro/trofeuldroetker, cât și în social media – pagina de Facebook Tennis Stars, se regăsesc știri și informații actualizate pe toată durata desfășurării competiției.

Organizatorul Circuitului Național F.R.T. – Trofeul Dr. Oetker a fost Tenis Club Curtea de Argeş, iar partenerul oficial: Dr. Oetker Romania.

Sponsorul principal al ediţiei 2023 a fost Dr. Oetker România.

Sponsori ai turneului: Euro Tehno Group şi Macromex. Parteneri media sunt Revista Sport Magazin, Radio Argeș Expres şi Ziarul Argeș Expres, în timp ce promotorul turneului este Harmony Advertising.

Stiri recente

Halep lipseşte şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild...