FC Rapid acuza rasismul si violenta suporterilor olteni

Clubul FC Rapid Bucuresti acuza, intr-un comunicat publicat marti pe site-ul oficial al gruparii, comportamentul fanilor Universitatii Craiova, din timpul meciului terminat la egalitate, 1-1, pe stadionul “Extensiv”.

“Modul in care s-au comportat suporterii olteni inainte si de-a lungul desfasurarii partidei dintre Universitatea si Rapid a fost de cea mai joasa speta. Singurul repertoriu al fanilor craioveni a fost cel legat de scandarile rasiste la adresa oaspetilor, jigniti din primul si pina in ultimul minut. Mai mult, in minutul 40, cind Pancu a fost invitat de arbitru sa iasa pe marginea terenului dupa ce primise ingrijiri mediale, jucatorul rapidist a fost lovit cu o piatra aruncata din zona tribunei a doua. Este aproape imposibil ca observatorul de joc (mai ales in conditiile inaspririi legii privind combaterea violentei pe stadioane) sa nu fi consemnat in raportul sau evenimentele grave inregistrate pe stadionul Extensiv din Craiova”, se arata in comunicatul clubului giulestean.

Meciul dintre Univ. Craiova si Rapid, din etapa a XXIII-a a Ligii I “Burger”, s-a disputat duminica, pe stadionul “Extensiv” din Banie, deoarece arena Universitatii este in renovare.

FOTO: Suporterii “campioanei unei mari iubiri” sunt recunoscuti pentru fanatismul lor.

Stiri recente

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen. Ruse (26 de ani, 83...