Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

FC Rapid acuza rasismul si violenta suporterilor olteni

Clubul FC Rapid Bucuresti acuza, intr-un comunicat publicat marti pe site-ul oficial al gruparii, comportamentul fanilor Universitatii Craiova, din timpul meciului terminat la egalitate, 1-1, pe stadionul „Extensiv”.

„Modul in care s-au comportat suporterii olteni inainte si de-a lungul desfasurarii partidei dintre Universitatea si Rapid a fost de cea mai joasa speta. Singurul repertoriu al fanilor craioveni a fost cel legat de scandarile rasiste la adresa oaspetilor, jigniti din primul si pina in ultimul minut. Mai mult, in minutul 40, cind Pancu a fost invitat de arbitru sa iasa pe marginea terenului dupa ce primise ingrijiri mediale, jucatorul rapidist a fost lovit cu o piatra aruncata din zona tribunei a doua. Este aproape imposibil ca observatorul de joc (mai ales in conditiile inaspririi legii privind combaterea violentei pe stadioane) sa nu fi consemnat in raportul sau evenimentele grave inregistrate pe stadionul Extensiv din Craiova”, se arata in comunicatul clubului giulestean.

Meciul dintre Univ. Craiova si Rapid, din etapa a XXIII-a a Ligii I „Burger”, s-a disputat duminica, pe stadionul „Extensiv” din Banie, deoarece arena Universitatii este in renovare.

FOTO: Suporterii „campioanei unei mari iubiri” sunt recunoscuti pentru fanatismul lor.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: