Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României – Emisiune Business Philosophy

“Fabrica de campioni. Luptătorii de aur ai României” a fost tema Emisiunii Business Philosophy, de la Canal 33, de azi, de la ora 22:00.

Moderatorul Romeo Chiriac l-a avut ca invitat pe președintele FR Lupte, Răzvan Pîrcălabu, membru în cadrul Biroului Executiv al Federaţiei Internaţionale de Lupte.

Și pe Roxana Capezan, campioană europeană și Ana Andreea, medaliată cu argint la Campionatele Europene de seniori U 23, de la București.

Bilanțul României la CE de la Sala Polivalentă a fost:

șase medalii câștigate (2 aur, 1 argint, 3 bronz)

– un loc trei în clasamentul general la Lupte Feminine

– alte șase clasări pe locul 5, România a ieșit câștigătoare la toate capitolele după Campionatul European Seniori U23 de la București.

Mihai Denis (cat. 55 kg Lupte Greco-Romane) si Roxana Amina Capezan (cat. 65 kg) sunt campionii Europeni ai României la București

Ana Andreea Beatrice (categoria 55 kg) a fost și ea la un pas de un nou titlu de Campioană Europeană, și-a trecut în palmares argintul European Seniori U23.

Cele 3 medalii de bronz ale României la competiția de la București au fost aduse de Ana Maria Pîrvu (cat. 50 kg), Ana Maria Puiu (cat.59 kg) și Krisztian Biro (cat. 74 kg).

– luptătorii României au mai evoluat în alte șase finale mici europene.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat rubrica Alegeri Potrivite.

Stiri recente

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice

Emma Răducanu a refuzat wild cardul pentru Jocurile Olimpice şi nu va reprezenta Marea Britanie la Paris 2024.Oficialii echipei...