Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

EXCLUSIV: Robert Niță face dezvăluiri despre anihilarea unei rețele de pariuri ilegale din Vietnam

Fostul fotbalist Robert Niță a dezvăluit în cadrul Rubricii „Pontul Verde” de la Canal 33 despre cum a fost anihilată eficient doar într-o zi o rețea de pariuri ilegală din Vietnam alcătuită din 60 de persoane, dintre care 18 erau din anturajul echipei naționale.

„Joi între 3 și 6 dimineața au intrat peste ei în case. Au ridicat vreo 60 de inși implicați în pariuri ilegale, dintre care vreo 18 din anturajul echipei naționale, printre care și fotbaliști. Dar și conducători, directori sportivi și alți oficiali din prima Divizie din Vietnam. Joi până în ora 12 erau judecați și până vineri dimineață erau la Penitenciar. A durat 24 h să anihileze o rețea de pariuri ilegale, și i-a potolit. Era vorba de pariuri ilegale, de măsluirea unor rezultate, de bani negri. La fel ca și la noi, dacă ești jucător activ nu poți să pariezi, nici nevasta, nici amanta, nici tatăl. Doar cei care se retrag pot să parieze. A fost așa rapid, că acolo e ca un fel de dictatură controlată. Au intrat dur peste ei și au dus industria pariurilor în zona legală. Și acolo sunt fotbaliști care sunt imaginea unor case de pariuri, ca și la noi. Cred că unul care a trecut prin fotbal le vede mult mai bine decât un foarte bun statistician”, a declarat Robert Niță.

Emisiunea Business Philosophy în care Robert Niță a făcut aceste dezvăluiri este moderată de Romeo Chiriac, iar rubrica Pontul Verde este prezentată de Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin, Mihai Igiroșanu.

Crescut în Ghencea la juniorii Stelei, fostul atacant a mai evoluat la Rapid, Corvinul Hunedoara, Cimentul Fieni, Oțelul Galați

  • a făcut parte din echipa Forestei Suceava care s-a impus cu 5-4 în Ștefan cel Mare, după ce Dinamo a condus cu 4-0, meci în care a înscris două goluri.

  • Apoi a mers în Giulești, unde a rămas în memoria suporterilor ca simbol al Rapidului, dar și cu celebrul slo. Anii săi de glorie de la gruparea din Giuleşti au fost între 2000 şi 2004, când a înscris 19 goluri şi a ajutat-o să câştige titlul în 2003. Tot aici a lansat celebrul slogan „Sunt Bun dar nu mă vede nimeni”.
  • A urmat prima sa experiență în afara țării, la Hapoel Beer Sheva, după care s-a întors în România, evoluând la Gloria Bistrița, Pandurii și Rocar.
  • Robert Niță a pus ghetele în cui în Vietnam, la FC Cong Hanoi, unde a evoluat timp de doi ani.

(Foto – Facebook Robert Niță)

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: