Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

EUROPA LEAGUE: Anderlecht – FC Timisoara/ Anderlecht, avantaj psihic?

În ceea ce priveşte capitolul psihic, Anderlecht pare să aibă o poziţie de start mai bună decât bănăţenii. Privind situaţiile din campionat, belgienii vin după o victorie cu 2-0 în faţa lui Lokeren, a treia consecutivă din liga internă. Timişoara, în schimb, are în spate o înfrângere cu Steaua pe teren propriu (0-1), rezultat care pare chiar să influenţeze strategia antrenorului Ioan Ovidiu Sabău pentru deplasarea din Belgia. Nemulţumit de prestaţiile slabe ale liniei de atac, domnul Sabău ar dori să insiste mai mult pe ofensivă în meciul de joi seară.

Poate rezolva calificarea

Apoi, Anderlecht poate rezolva calificarea în meciul cu Timişoara, şansă care nu va fi trecută cu vederea. Dacă Anderlecht câştigă, iar Ajax nu se înclină în faţa lui Dinamo Zagreb, belgienii ar ajunge la un total de opt puncte, asigurându-şi, teoretic, poziţia a doua a grupei. Practic, însă, mai rămâne un risc şi pentru ei. Dinamo Zagreb a acceptat condiţia de a juca două meciuri fără spectatori ca urmare a incidentelor produse de fanii echipei pe malurile Begăi, însă nu şi pe cea de a fi penalizată cu puncte. Croaţii încearcă să convingă UEFA să le dea cele trei puncte înapoi, caz în care calificarea lui Anderlecht nu ar mai fi sigură. Dacă, în schimb, UEFA rămâne fermă pe poziţii şi nu îi dă punctele înapoi lui Zagreb, atunci Anderlecht are mari şanse de a se califica şi de a scoate Timişoara din cursă încă de joi.

Rămâne Jacobs?

Un alt factor motivaţional pentru Anderlecht poate veni de la relaţia cu antrenorul. În aceste ore dinaintea meciului cu Timişoara, la sediul clubului din Bruxelles se negociază prelungirea contractului antrenorului Ariel Jacobs, o persoană sprijinită atât de jucători, cât şi de conducere. Dacă Jacobs semnează un nou contract până la fluierul de început al meciului împotriva omologului Ovidiu Sabău, atunci, în vestiarul belgienilor va fi linişte şi încredere. Linişte şi încredere date de gândul că orice s-ar întâmpla în viitorul apropiat, pe termen lung echipa va avea la cârmă o persoană care să indice drumul corect fotbaliştilor. Câţi fotbalişti nu se bucură la aflarea veştii că îşi vor păstra antrenorul pe care îl admiră şi îl respectă? Dacă Jacobs îşi va da acordul să continue, este posibil ca jucătorii lui Anderlecht să abordeze meciul cu Timişoara cu o minte mai limpede, care să le asigure o evoluţia mai sigură.

Aceştia fiind factorii motivaţionali care „plutesc” în jurul meciului dintre Anderlecht Bruxelles şi Timişoara, rămâne totuşi de văzut ce se va întâmpla pe gazon… Pentru că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

„Vreau să-i prelungim contractul lui Jacobs încă de acum pur şi simplu pentru a pune capăt tuturor speculaţiilor. Noi suntem mulţumiţi de munca sa, iar el pare să fie satisfăcut de cooperarea cu administraţia clubului. Dacă un antrenor este judecat în funcţie de palmares, atunci cel al lui Jacobs la Anderlecht este bun” (Herman van Holsbeek, manager al Anderlecht, citat de ziarul La Derniere Heure)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: