PONTURI PENTRU PARIURI/ Meciurile de marti din UCL

0
284

Grupa E
Debrecen – Liverpool 2

Cu doar patru puncte după patru meciuri, la cinci în spatele celei de-a doua clasate, Fiorentina, Liverpool este într-o situaţie delicată, şi nu are altă variantă decât victoria în Ungaria, în tentativa ei disperată de a se califi ca. “Cormoranii” nu depind însă doar de ei. Dacă Fiorentina bate acasă pe Lyon, sunt eliminaţi. În cazul unei remize, trupa lui Benitez trebuie să se impună în ultima etapă, pe Anfield, contra italienilor la trei goluri diferenţă.

Fiorentina – Ol. Lyon 1

Cele mai ofensive echipe şi totodată fruntaşele grupei E se înfruntă pe Artemio Franchi într-un meci care ar putea frânge inima lui Liverpool. Fiorentina a marcat 11 goluri, iar Lyon opt, unul dintre ele chiar în poarta lui Frey pe 16 septembrie (1-0). Deşi sunt calificaţi, francezii promit că nu le vor face viaţa uşoară violeţilor. “Anul trecut am terminat pe doi şi ştiţi ce am păţit. Vrem neapărat să câştigăm grupa”, declară antrenorul Claude Puel.

Grupa F
Rubin Kazan – Dinamo Kiev 1

După ce a fost învinsă la Kiev cu 3-1 în prima etapă, Rubin caută să îşi ia revanşa contra lui Dinamo şi totodată să îşi prelungească seria de trei partide fără înfrângere în grupă. Ruşii se afl ă pe un nesperat loc doi, iar o primă victorie pe propriul teren i-ar aduce în pragul optimilor, la debutul în Liga Campionilor. Rubin merge mai departe dacă ia trei puncte cu ucrainienii, iar Barça pierde pe Camp Nou în faţa lui Inter.

Barcelona – Internazionale peste 2.5 goluri

Mari favorite într-o grupă cu adversare din spaţiul ex-sovietic, formaţia lui Guardiola şi cea a lui Mourinho s-au văzut puse la grea încercare de talentul şi tupeul fotbaliştilor estici. Unul dintre granzi este în mare pericol să rateze accesul în optimi, ceea ce ar reprezenta o catastrofă. După ce în tur am asistat la un 0-0 lipsit de strălucire, acum săbiile vor zăngăni, şi se vor marca goluri.

Grupa G
Rangers – VfB Stuttgart 1

Nici scoţienii (2 puncte) şi nici nemţii (3 puncte) nu se simt bine înaintea acestei partide cruciale, iar ambele tabere sunt conştiente că deznodământul din tur, adică un egal, nu ar face decât să lucreze în favoarea Unirii Urziceni. De notat ar fi că în precedentele două întâlniri din grupe (2003/04 şi 2007/08) Rangers a câştigat de fi ecare dată pe Ibrox cu VfB cu 2-1. Şi tradiţia este de partea gazdelor contra echipelor germane: 15 V – 6 E – 2 Î.

Grupa H
Arsenal – Standard Liege 1, peste 2.5 goluri

În timp ce belgienii nu pot uita catastrofa din meciul tur, când au condus cu 2-0 pentru a fi învinşi cu 3-2, “tunarii” sunt pregătiţi pentru o nouă noapte magică, chiar şi în condiţiile absenţei lui Van Persie, accidentat în amicalul Olanda – Italia. Dacă nu vor pierde pe Emirates împotriva elevilor lui Loţi Boloni, Fabregas & Co. vor merge în optimile Ligii Campionilor pentru al zecelea sezon consecutiv!

AZ Alkmaar – Olympiacos 1x

Fără victorie în primele patru partide din grupă, campioana Olandei şi-a dezamăgit susţinătorii. A cules numai două puncte, însă, nota bene, ambele acasă, cu Standard Liege şicu Arsenal. Mergând pe linia raţionamentului, şi acest duel cu grecii ar trebui să se soldeze măcar cu o remiză. Olympiacos (a doua clasată cu 6 puncte) a fost mai bună în prima confruntare, impunându-se la Pireu cu 1-0.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here