“Eu, marea luptătoare și m-a bătut… dulapul”. Cum s-a rănit grav Elena la filmările pentru “Haita de Acțiune”, lovind din greșeală un dulap, în loc de… capul Antoniei

Elena Chiriac a povestit în Podcastul Business Philosophy s-a cum s-a rănit grav la filmările pentru “Haita de acțiune”, lovind un dulap, în loc de… capul Antoniei.

”Ce s-a întâmplat când ai vrut să îi rupi capul Antoniei și ți-au rupt mâna?”, a întrebat-o moderatorul podcastului Romeo Chiriac pe Elena.

”Apropo de Antonia, pentru că am văzut articole în care se spunea că eu și cu ea ne-am bătut într-un club… E adevărat, a fost cu sânge, eu am fost accidentată, dar nu ne-am bătut.

Am jucat în filmul Haita de Acțiune, unde aveam o coregrafie de bătaie, în care eu nu am calculat destul de bine distanța față de dulap.

Pumnul meu a sfârșit în dulap… E o ironie. Eu, marea luptătoare și m-a bătut dulapul. Am fost singurul om din toată producția care s-a accidentat, chiar dacă eu eram cea cu experiență de luptă.

Iar Antonia, draga de ea, s-a speriat atât de tare… Oricum, vezi în ea, odată ce o cunoști latura asta a ei de mamă. A avut o reacție ca și cum aș fi fost copilul ei.

S-a speriat mai tare decât mine. Și ea este și mai sensibilă, poate mai vulnerabilă, iar eu, care poate sunt mai obișnuită, nu am simțit nimic ca durere.

Până să mă uit, nu am avut nicio reacție. Dar când am văzut ce e, am început să plâng. Iar Antonia era lângă mine”, a povestit Elena Chiriac în podcastul Business Philosophy.

Podcastul Business Philosophy, intitulat “Elena Chiriac, dezvăluiri din culisele filmărilor”, care a fost moderat de Romeo Chiriac, este sprijinit de Aqua Carpatica.

Stiri recente

Nadal, eliminat în turul al doilea de la Barcelona

Rafael Nadal a fost învins în turul al doilea al turneului ATP 500 de la Barcelona. Alex de Minaur (25...