Te asteptam si pe retelel sociale

Tenis

Emma Răducanu scrie istorie la US Open 2021

Emma Răducanu a făcut un nou meci de excepție și s-a calificat în sferturile de finală de la US Open, cea mai bună performanță a britanicei de 18 ani.

Emma a trecut clar de Shelby Rogers, scor 6-2, 6-1 și va juca în sferturile de finală contra elvețiencei Belinda Bencic.

Răducanu a jucat pentru prima dată pe arena principală Arthur Ashe, iar la final aridicat publicul în picioare, cu declarațiile ei.

„Cred că fiecare se află pe propria traiectorie. Personal, sunt surprinsă că sunt aici. Nu mă așteptam. Știam că fac o mulțime de lucruri grozave, care vor da roade cândva, dar nu știi niciodată cânde momentul. Am jucat pentru prima dată pe Ashe, iar ca experiență am fost puțin nervoasă la început. Dar am fost foarte mândră de mine, de modul în care am reușit să-mi controlez emoțiile și să găsesc un nivel care la final m-a dus spre victorie”, a declarat sportiva cu tată român și mamă din China.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: