Emisiunea Business Philosopy împlinește 2 ani. Industria fotbalului și a pariurilor

Emisiunea Business Philosophy, care a împlinit 2 ani, va difuza serialul “Industria Fotbalului”, joi, 24 februarie, de la ora 22:00.

Vor fi redifuzate înregistrări memorabile din emisiunile moderate de Romeo Chiriac, cu Helmut Duckadam – “Atitudine de învingător. Brandul HD 86”, cu Tudorel Stoica, despre brandul Steaua ’86 și cu Iosif Rotariu, despre acțiunile CSR cu Kassandra.

Apoi vor fi difuzate înregistrări din emisiunile cu Răzvan Raț și investițiile lui în tehnologie, Robert Niță – despre mafia pariurilor din Vietnam și cu Cristi Balaj, despre Euro 2020 din România.

La emisiunile Business Philosophy și-au adus contribuția în cei doi ani și comoderatorul Laurențiu Ciornei, actorul Victor Yila, cu pastila “Munca la Negru” și Ileana Vlăduț, cu rubrica “Alegeri Potrivite”.

Redactorul Șef al Revistei Sport Magazin, Mihai Igiroșanu, va prezenta Rubrica de Pariuri Sportive Pontul Verde” în cadrul emisiunii de joi.

Iar terapueta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica “Alegeri Potrivite” .

 

Stiri recente

PAOK, antrenată de Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League. Ce echipe s-au calificat

PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut, pe teren propriu, scor 0-2, meciul din manşa secundă a sferturilor...