Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

Emisiune Business Philosophy: Călătoria, dorință de cunoaștere și aventură

Emisiunea „Business Philosophy” de la Canal 33 a avut-o ca invitată specială pe Ioana Pitrop – Owner & Director Agenție de Turism „Madagascar Travel”, cu ocazia implinirii a 11 ani de activitate.

În emsiunea moderată de Ileana Vlăduț s-a discutat despre menirea călătoriilor de a ne crea relaxare, bucurie, de a ne ajuta să păstram o amintire vie, unică,  care să ne îmbogățească, să ne înnobileze și să ne facă fericiți.

Madagascar Travel este o agentie tour-operatoare infiintata din dorinta de a contribui la bucuria oamenilor de a petrece concediile in vacante bine organizate si sigure, combinand turismul de grup cu cel individual, oferind solutii inclusiv pentru corporatii dar si tinerilor dornici de calatorii si aventura.

In cei 11 ani de activitate  agentia a demonstrat clientilor ca pot avea un partener de incredere, iar celor fideli ca merita sa ramana impreuna intr-o colaborare si asta pentru ca indiferent de crize, economice locale, pandemice globale sau alte situatii nedorite, a continuat sa ofere din tot sufletul si cu toata priceperea dobandita, speranta si bucuria uneia dintre cele mai indragite activitati ale omenirii: calatoria.

Detalii despre agentia Madagasxar Travel gasesti aici.

Deci, haideti sa calatorim si sa fim fericiti! Acceseaza ofertele Madagascar Travel aici.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: