Edward Iordănescu: Nu avem altă variantă decât victoria 

Selecţionerul Edward Iordănescu a declarat că la meciul cu Belarus singura variantă a tricolorilor este victoria.

“Sunt trist pentru că nu putem să avem suporterii echipi naţionale alături de noi, dar sunt sigur că vor trăi la intensitate în faţa televizoarelor. Ne aşteptăm la un joc dificil.

Suntem puşi în gardă de mijloacele, posibilităţile adversarului de mâine, Belarusul a arătat foarte multe lucruri bune în această campanie. Consider că e o echipă în creştere de încredere şi în exprimare.

Mai important decât orice este felul cum noi intrăm în joc. Nu e nimeni în lumea asta care să aibă încredere mai mare în acest grup şi aceşti băieţi decât am eu.

Singura grijă pe care o am este ca ei să intre extrem de capacitaţi în teren. Încrederea mea în ei este totală.

Dacă vom arăta versiunea noastră cea mai bună sunt sigur că putem să facem un joc bun cu un rezultat extrem de important.

Nu ne este teamă de nimeni. Avem respect, suntem în gardă. Gestionez un grup inteligent. Nu avem altă variantă decât cea a victoriei.

Trebuie să marcăm, nu mă interesează în ce minut. Trebuie să ducem puncte acasă”, spus Iordănescu.

Naţionala României va întâni, în această seară, de la ora 21.45, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, selecţionata Belarusului, într-un meci diin preliminariile Euro 2024.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...