Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

EDITORIAL TEODOR BURNAR/ Daca v-au placut bufonii…

Mai poftiţi şi sezonul viitor, ca să parafrazez un cântec la modă în anii ’90. Ei bine, peste 180 de minute vom putea spune „acta est fabula”.

Liga I, a cărei ultimă etapă se dispută azi, intră în repaus mai devreme decât şcolarii, pentru ca sâmbătă să aibă loc şi ultimul act al Cupei României, meci ce va trage efectiv cortina peste stagiunea internă.

Cert este că pauza nu va dura prea mult, iar vara caniculară pe care o prognozează Busu (acest Punxsutawney Phil al nostru) va stimula suplimentar mişcarea browniană din fotbalul românesc, unul cu atâtea capete încinse.

Ce va fi, va fi. Important, în cazul nostru, este nu ce este, tautologic fie spus, ci ce a fost! Când actorii joacă bine, se obişnuieşte ca ei să fie rechemaţi la scenă pentru aplauze. Dar voi, i-aţi rechema în teren pe Costea, Bucur, Galamaz sau Dănciulescu? Cu ce amintiri aţi rămas din acest sezon de Liga I? Vi s-a părut un campionat mai bun, sau doar cel mai nebun campionat post-decembrist? Vă va lipsi Liga I, sau vă bucuraţi de parcă aţi scăpat de fantome?

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: