EDITORIAL TEODOR BURNAR/ Daca v-au placut bufonii…

Mai poftiţi şi sezonul viitor, ca să parafrazez un cântec la modă în anii ’90. Ei bine, peste 180 de minute vom putea spune “acta est fabula”.

Liga I, a cărei ultimă etapă se dispută azi, intră în repaus mai devreme decât şcolarii, pentru ca sâmbătă să aibă loc şi ultimul act al Cupei României, meci ce va trage efectiv cortina peste stagiunea internă.

Cert este că pauza nu va dura prea mult, iar vara caniculară pe care o prognozează Busu (acest Punxsutawney Phil al nostru) va stimula suplimentar mişcarea browniană din fotbalul românesc, unul cu atâtea capete încinse.

Ce va fi, va fi. Important, în cazul nostru, este nu ce este, tautologic fie spus, ci ce a fost! Când actorii joacă bine, se obişnuieşte ca ei să fie rechemaţi la scenă pentru aplauze. Dar voi, i-aţi rechema în teren pe Costea, Bucur, Galamaz sau Dănciulescu? Cu ce amintiri aţi rămas din acest sezon de Liga I? Vi s-a părut un campionat mai bun, sau doar cel mai nebun campionat post-decembrist? Vă va lipsi Liga I, sau vă bucuraţi de parcă aţi scăpat de fantome?

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...