EDITORIAL STEFAN LECCA/ Perfectionistii

Cu siguranţă vă sunt cunoscute fraze de genul: “Şeful meu este complet idiot. Nu ştiu cum primesc funcţii toţi incompetenţii.”; “Ce vină am eu că profa e nebună? A dat numai patru şi cinci.”; “Ce comentatori de rahat! Îmi venea să mă uit fără sonor.” sau “Mamă, ce selecţie! Cu jucătorii ăştia normal că nu am câştigat. DEMISIA!”. Exemplele pot continua la nesfârşit pentru că auzim mult mai des că nu ştiu cine este prost decât cuvinte de laudă despre cineva. Asta nu înseamnă că cei mai mulţi dintre noi sunt tâmpiţi ci că majoritatea românilor sunt nemulţumiţi, pesimişti, critici, negativişti, neîncrezători şi supăraţi pe viaţă.

Sâmbătă, la Marijampole, împotriva Lituaniei, Lucescu jr. îşi va începe aventura pe banca echipei naţionale de fotbal a României. Deja, înainte să aibă timp să greşească ceva, a şi fost numit băiatul lui tata. Oare încă de duminică se vor auzi voci care vor spune că este prea tânăr şi neexperimentat, prea prieten cu fotbaliştii şi prea puţin prieten cu fraţii Becali, că nu se îmbracă în trening dând astfel impresia că nu munceşte sau alte aberaţii de acelaşi gen? Vom vedea. Eu totuşi sper ca Răzvan să devină al 19-lea antrenor al tricolorilor care debutează cu o victorie şi să amâne astfel primele critici. Spun să le amâne pentru că ele vor veni cu siguranţă. Nu va scăpa de gura “perfecţioniştilor”.

Ştefan Lecca

Stiri recente

Campioana mondială Franța, prima echipă calificată în optimile CM Qatar. După 2-1 cu Danemarca

Franţea, deţinătoarea trofeului, este prima formaţie calificată în optimile CM din Qatar, după ce a învins Danemarca, scorul 2-1,...