Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

LITUANIA – ROMANIA/ Start spre viitor

Pentru naţionala României, meciul cu Lituania nu înseamnă doar un ultim dram de speranţă de a mai ajunge la Campionatul Mondial. La Marijampole va începe o nouă eră. Îi putem spune era Lucescu. Nu a lui Mircea, ci a lui Răzvan

„Nu contează ce a fost în trecut şi nici nu mă interesează. În fond, fiecare antrenor are propria filosofie”, spune Lucescu. Greu de spus dacă tânărul antrenor al naţionalei va păşi cu dreptul în meciul cu Lituania. Dar, din punct de vedere al mentalităţii, pare să fi schimbat ceva, privind lucrurile mult mai optimist. „Ne bucurăm mult la victorii şi dramatizăm exagerat eşecurile. Este adevărat că nu suntem o mare forţă în fotbalul mondial, dar nici cei mai slabi. Naţionala are potenţial!”, a mai spus noul selecţioner.

Un selecţioner care nu îşi poate permite să promită o calificare, în cea mai mare parte compromisă, dar ne poate da satisfacţia unei spălări a ruşinii din meciul tur cu Lituania. Şi ne poate face să visăm la un nou început.

„Cel mai important este să reuşesc să creez un grup care să fie motivat şi să vină cu plăcere la naţională. Băieţii care acceptă convocarea trebuie să fie capabili să se implice fără să pretindă ceva”
Răzvan Lucescu (selecţioner România)

Lista convocaţilor

Portari: Dani Coman (FC Braşov), Costel Pantilimon (FC Timişoara), Mircea Bornescu (U. Craiova)

Apărători: Cristi Săpunaru (FC Porto), Ovidiu Dănănae (U. Craiova), Mirel Rădoi (Al Hilal), George Galamaz (Unirea Urziceni), Cristi Chivu (Inter Milano), Dorin Goian (Steaua), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Mihăiţă Neşu (FC Utrecht)

Mijlocaşi: Bogdan Mara (CFR Cluj), Mihai Roman (FC Braşov), Tiberiu Ghioane (Dinamo Kiev), Dan Alexa (FC Timişoara), Costin Lazăr (Rapid), Ioan Apostol (Unirea Urziceni), Cristian Tănase (FC Argeş), Florin Costea (U. Craiova)

Atacanţi: Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Marius Niculae (Dinamo), Ionel Dănciulescu (Dinamo), Gigel Bucur (FC Timişoara)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: