EDITORIAL STEFAN LECCA/ Alta portie!

– Alooo, chelner! Ce buteliile mele face asta de nu vine?

Vreau sa-i cer o mâncare româneasca ca pastele sunt naspa. Da ma, si ce daca le-am comandat, de unde sa stiu ca sunt proaste? Bai dar voi astia care lucra ti în presa suntet i de groaza lumii”¦ Da, am mâncat si când au venit clujenii si în Cehia dar mi-era mie foame, nu au fost ele cine stie ce. Dar de câte ori mi-au stat în gât nu mai spui? Ca ma întreba i to i de ce nu le schimb, to i ma sfatuia i atunci sa-mi iau ceva mai cunoscut! Cine era singurul care zicea atunci ca pastele sunt bune? Aaa? Prostu de mine care vroiam sa se simta bine lumea de la masa noastra. Da gata, nu mai suport, dupa ce ca nu-mi plac, mai ma strica si la stomac de arogante ce sunt.

– Ce doreste domnu?

– Bai, la masa mea nu mai vreau sa vad decât chiftele MARINate. Si pastele nu ti le platesc.

– Pai trebuie sa le plati i daca le-a i comandat.

– Nu platesc ceva stricat, ce nu-n elegi?

– Pai daca era stricate da ce a i zis ca-s bune si nu le-a i refuzat de la început? Am citit si la domnu-n ziar ca a i zis ca-s bune. De ce sa zici despre ceva ca-i bune daca nu e bune?

– Ca am fost prost, daia. E bine?

– I-a uite ma la nebunul asta, ma ia el pe mine la întrebari. Îmi spune el ce sa fac pe banii mei! Pai pe banii mei dau teapa cui vreau eu, bai fraiere. Si daca nu esti nici tu de acord, du-te dracu cu ziaru tau cu tot. Si ducet i-va si voi aia care va mai uitat i la masa asta, acum e masa mea. Uite, rup biletul cu Dinamo. Hai, lasat i-ma singur. 

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...