EDITORIAL LUCIAN IONESCU/ Un sezon mai bun? Sa fim seriosi!

Aţi trăit senzaţia aceea de deja-vu? Cu locuri prin care ai mai trecut şi cu oameni care par cunoscuţi? Cam aşa pare Liga I la acest nou început de drum. Nimic, dar absolut nimic, schimbat faţă de sezonul trecut. Mai mult, lucrurile par neterminate, cel puţin la unele dintre echipe. În pofida victoriei din dubla cu Ujpest, Steaua arată cam neputincioasă. Dinamo continuă să stârnească hazul pe unde îşi face apariţia. În timp ce Rapidul nu găseşte bani să plătească acea chirie simbolică la stadion.

Pun prinsoare cu orice parior că, şi în acest an, titlul va fi tot o afacere a provinciei. Nu a Craiovei. Conform propriilor bancuri, oltenii au gura bogată şi şi-o astupă singuri. Nici Vasluiul nu pare în stare să aducă ditamai titlul în Moldova. Traseul e cam acelaşi. Urziceni-Timişoara- Cluj. Probabil că o schimbare de locuri şi de direcţie. Pentru că, par echipele cele mai solide şi îndreptăţite să spere la un titlu, de cele mai multe ori doar de palmares, nu de brânci într-o Europă primitoare. Iar jos, acelaşi deranj. De la locul 8 încep marile probleme. Echipele se screm pentru fi ecare punctuleţ care le poate situa deasupra celorlalte. Şi, în final, probabil că trei dintre noile promovate (care, culmea, acum sunt cinci!) se vor întoarce acolo unde le este locul.

Sigur, Dumitru Dragomir ar spune că avem un campionat tare, cu multe participante în cupele europene. Asta e acum. Da la anu? Pentru că tocmai ne afl ăm în perioada examenelor. Iar anul trecut, le-am cam picat pe toate. Aşadar, ne aşteaptă un nou sezon. Cum spuneam, unul nou. În nici un caz mai bun!

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...